Ben je sociaal aangepast door zielspijn uit je babytijd en onhoorbare strijd tussen je ouders?

Geschatte leestijd: 5 min -  Door Joke ElZiam Nootebos

kindd.jpgHeb jij je aangepast door je diepliggend babytijd zielepijn en de (onhoorbare) strijd en teleurstelling tussen de ouders?
Of heb je je vanuit overleving, kracht, spanning of strijd naar buiten gericht?
Heb je ook als bewuste lichtwerker nog steeds de neiging weg te lopen of aan te vallen als je je niet gezien, gekwetst of niet gewaardeerd voelt op je werk of bij je partner?
Heb jij een innerlijk kind dat reactief wordt als het zich opnieuw verlaten, onbegrepen in de kou, te kort gedaan, niet gezien of onderdrukt voelt?
Daar kun je niets aan doen omdat soms de eerste indrukken uit je babytijd angst voor verlatenheid, onderdrukking en niet-liefde zijn geweest. Als overlevingsmechanisme bouw je daar een karakter overheen met alle gevolgen voor je verdere relaties en leven.

Wat is daardoor jouw mechanisme ook nu nog als bewuste volwassene?

Is het ondergronds verzet, voel je je niet gezien en te kort gedaan en ga je in het slachtofferschap daarmee als de omstandigheden die oude knoppen indrukken?
Stapel je gedachten over je gevoel en ontstaat afgescheidenheid of onderstromen door je (babytijd-) ego en lager zelf reacties? Dit gebeurt ook als je het eenheidsgevoel al kent en flink wat bewustzijnsgroei achter de rug hebt.
heb je last van autoriteitsproblemen, wil je alles zelf  doen, alles dragen en hulp vragen en steun en liefde ontvangen niet vanzelfsprekend?
Loop je weg voor de kracht of liefde van anderen en dus van die van jezelf? Als anderen niet toe geven aan je zienswijze of innerlijk kindje ga je dan opnieuw in de afgescheidenheid of ga je deze thema's nu aan om volledig te transformeren? 

Verschillende lichtwerkers gaan nu door hun diepste oer-reactiepatronen heen want het lager zelf wordt hiertoe gedwongen

Soms door crisissen in levensomstandigheden of gezondheid maar ook door de tijdgeest die nu op het ego gericht is om dit te zuiveren zodat je het kleine zelf ego niet meer opnieuw hoeft te ervaren zonder je Godsvonk, zoals in veel van je levens en zoals de informatie in je DNA en celgeheugen laat zien. De tijd komt dat we leren niet langer te resoneren op onze genen en geschiedenis maar op heelheid en Al-eenheid! Bewust weten en doen we dit al wel, maar nu bieden crisissen kansen het lager zelf te verlichten. Ook in het Elohim team en in mijzelf werkt dit zich nu uit. Vaak gebeurt het hier op grotere schaal omdat het mede voor de wereldziel en het collectief bewustzijn bedoeld is d.m.v. de Krachtplaats. Gelukkig is er licht, liefde en vertrouwen genoeg, in onszelf, uit de Bovenwereld en van Gaia al vindt ons menselijke zelf het soms heel zwaar en kan het gaan twijfelen.

Wat kun je zelf doen

Zie hoe je ego in de eigen aangepastheid, overgevoeligheid, het oordelen of in de mind-krachthouding zonder kwetsbaarheid stapt en accepteer dat maar. Geef niet toe aan dit lagere zelf. Blijf zoeken naar wijgevoel, oplossingen en blijf oordeelloos in met je hart en geest verbonden, ook al zeg je nee. Neem je kleine zelf en je angst voor onmacht waar en ga er niet in mee!
Vraag je af of je reactie van afgescheiden gevoel en mening wel van je Goddelijke Zelf is. Hoe zou die reageren zonder afgescheidenheid? Hoe zou je dan denken en doen?

Lichtwerkers hebben vaak fantastisch kosmische en hartsverbindingen

De komende tijdgeest zal de voorlopers triggeren in hun hoger bewustzijn, Goddelijke verbindingen en hartsverbindingen ook door de aarde, door het lagere zelf, door het geld en ego heen te brengen. Dan worden de Kosmische en Aardekrachten Eén en hetzelfde en ontstaat de verlichte mensheid en nieuwe Aarde! Maar het heeft tijd nodig en bewuste voorlopers.
Een nieuwe tijd breekt daarmee aan, waarin alles zal gaan stromen en elke tegenwind zal oplossen. Ontwikkel je zelf of vraag heling en begeleiding om ook Kosmisch, Goddelijk gevoed te worden vanuit de aarde. Laat jezelf bewust en oordeelloos door je lager zelf en ego heen vallen zonder te vechten of vluchten of gelijk te halen bij anderen!
Je staat daarna op aarde in je aartsengelen niveau en in je kern van Liefde, Kracht en verlicht Meesterschap. Van onder en van boven stroom het Leven dan door je heen. Je wordt in al je dimensionale en aardse lagen de Stralende Kracht!

Huidige Inwijdingsproeven

Madelief 22.jpgMaar vaak moet je eerst door inwijdingsproeven van afgescheidenheid, verlatenheid, alleen voor jezelf gaan, spanning, dualiteit, weglopen of conflicten heen of door situaties waarin je alles lijkt te verliezen, nergens meer veiligheid vindt en geen houvast hebt. Zelfs al blijf je in de verbinding. Zo leer je eerst alles los te laten, ook elke mening, voordat je Hartgedragen verbindingen kunt maken vanuit een nieuw geheeld energieveld zonder karma en pijngeschiedenis (van je kinder- en volwassen ziel) en vanuit de Aarde-Moeder. Voorlopers onder de Lichtwerkers beginnen nu aan dit laatste proces dat hun Godvonk volledig op Aarde zal brengen! Het wordt nog een uitdagende tijd!

Herken je je in bovenstaande en wil je healing tot in de wortel van het probleem?

Dan is de volgende zeer krachtig en diepgaande helende audio van Joke ElZiam Nootebos zeer geschikt voor je! "Drager zijn voor anderen, alles zelf doen en de diepe kou van je babytijd"

Draag ook gedurende minimaal 6 maanden een Madelief Deva hanger en neem de Elohim Madelief kruidentinctuur hierbij in.

Ook kunnen Elohim satsangs en reconnection healingen helpen af te komen van het rad van karma


Auteursrechten
De auteursrechten op deze tekst zijn voorbehouden.

Volg ons op:

 Facebook  Youtube  Linkedin